I dag Mark, i morgon Svenljunga

Just nu pågår en valbilsturné i Sjuhärad. I dag hakade jag på för andra gången, vi for till Marks kommun. Startade i Hyssna, därefter följde Sätila, Torestorp och Öxabäck, innan  regnet bröt ut över oss. Därefter satt vi någon halvtimma i Örby och drack vatten och åt bullar, innan vi for vidare mot Kinna för att, just det, ta en kopp kaffe med bulle.

När regnet slutade for vi vidare till Fritsla (nej, inte Fristad) och delade ut en mängd information till hushållen, samt ställde upp oss en stund vid stationen. Därefter for vi hem till Borås, där vi nu sitter och kopierar flygblad inför morgondagen. Då skall vi till Svenljunga kommun, och besöker Limmared, Sexdrega, Svenljunga, Överlida, Håcksvik och Kalv med flera ställen (metropoler).

I torsdags var vi iväg i Ulricehamns kommun, där jag besökte metropoler som Nitta och Köttkulla.

Nu sticker jag hem och sover en stund, man blir ena mör av praktiskt valarbete, men samtidigt ger det en riktig kick!!!

hälsn Tony

Kommentarer
Postat av: helgonblomma

Det är väl toppen att åtminstone NÅGON valkrets här i VG satsar på att åka runt även till mindre orter - i stället för attityden "skit i småorterna, där finns ändå inga röster att hämta" ...

//helgonblomma

Postat av: Tony J

Det har varit en underbar vecka,faktiskt, och ju mindre ort vi besökt, destå mer uppmärksamhet har vi fått. Har faktiskt varit riktigt kul att se när folk som kör förbi, vänder sig om, saktar ner till typ 10 km i timmen, och läser våra gröna budskap.

Jag hoppas nu innerligt att vår kampanj också kommer göra avtryck på valdagen...

2006-08-13 @ 10:44:05
URL: http://vgtony.blogg.se
Postat av: Marianne

Visst är det bra att vi inte glömmer de små orterna. Kanske ska vi för ordningens skull lägga Limmared i Tranemo kommun(där stannar tågen ännu tror jag) för vi var i Hillared där tågen inte längre stannar. En trevligt lång tur trots (0)vädret.

2006-08-14 @ 18:47:22
Postat av: Tony J

Ja, det har du rätt i, Marianne. Hillared ska det vara...

Men visst hade vi trevligt. Tycker speciellt att vår lunch i Svenljunga blev lite småkomisk, där vi sprang med fat och glas genom störtskuren, ja nästintill tromben :-)

2006-08-22 @ 11:02:48
URL: http://vgtony.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback