Dags att fira - KGB får en talkshow i SVT !!!

Sveriges kanske mest slipade politiska reporter, K-G Bergström, påbörjar i höst en karriär som talkshow- värd. Mannen som givit samtliga partiledare och språkrör gråa hår genom sina slipade granskningar och sylvassa analyser, skall bli programledare för ett program med arbetsnamnet "Rakt på med K-G Bergström".

Ett sådant här program är nog efterlängtat inte bara av mig, utan av alla samhällsintresserade människor. Kommer Bergströms program bli SVT:s svar på TV 8- succéerna "Ortmark" och dess uppföljare "Adaktusson"? Jag hoppas det, och gläds över att en slipad samhällsreporter får mer tid i rutan än de stackars minutrar han brukar tilldelas i public services allt mer snuttifierade nyhetsprogram.

K-G Bergström brukar alltid vara konsekvent hård, vass, tuff och skarp oavsett intervju- eller analysobjekt - det är det som gör honom till en av mina favoriter...

Kommentarer
Postat av: Åsa

Just det!
Missa inte Rakt på med K-G Bergström där Sveriges vassaste politiske reporter intervjuar Fredrik Reinfeldt i tisdagens premiärprogram. Kl 20.00 i SVT2 i morgon, tisdag 11/9. Gudrun Schyman och Bengt Westerberg finns på plats i programmets panel för att kommentera och reflektera över intervjun med statsministern.

2007-09-10 @ 15:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback