- Dä ä mycke nu...

I dag firade vi lite på RS- kansliet i Vänersborg. Detta då Stefan, för första gången på flera år, lyckats få en artikel publicerad på debattsidan i GP (sid 39). Artikeln finns att läsa på vår hemsida, www.mp.se .

Vi hade Regionstyrelsemöte i dag, ett möte som gick bra. Vi är på gång. Något som dock känns, är att Lise inte börjat ännu. Hon kommer i nästa vecka, men hittills har trycket varit hårt på undertecknad, eftersom antalet Miljöpartister med uppdrag i VG- regionen är fler än någonsin, och vi har dessutom många nya. Något som är mycket positivt, men som i inledningsskedet genererar en hel del extra arbete. Har inte varit hemma förrän vid 22- tiden någon kväll de senaste veckorna.

I morgon bär det först av till Göteborg på blixtbesök för ett möte med de övriga partiernas politiska sekreterare. Sedan snabbt till Vänersborg för att färdigställa ett utskick till de ca 60 förtroendevalda politikerna som sitter på uppdrag för (mp). Har dock inte fått några färdiga adresslistor ännu, och hoppas därför att medlemsregistret som legat nere de senaste dagarna, då skall vara i funktion. Annars blir det till att använda Eniros suveräna söksida på hemsidan.

Hemma är strömmen borta. Det har den varit sedan i söndags, vilket satt käppar i hjulet för såväl blogginlägg som arbetet med "surdegarna" för mp Sjuhärad (ja, Bo- Lennart och Tomas, jag ska försöka hinna skriva lite på det hela, under kommande vecka). Därför känns det inte alls fel att i morgon kväll överge hemmet och resa iväg till Stockholm några dagar, kan ju vara skönt, om inte annat för att tillfälle då kommer ges för att ta en dusch :-)

Ha det fint, alla trogna läsare (och ni övriga också, förstås) !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback