Vita huset svartlistar Eva Dahlgren

Bush- administrationen framstår som alltmer patetisk i sin kamp att försöka övertyga omvärlden om att Vita Huset har rätt och alla andra fel, i synen på vem som blåser liv i de konflikter som finns på vår jord. Ett av de mer desperata utspelen var dagens svartlistning av skivbolaget Valley.

Saken är nämligen den, att Valley givit ut en skiva med vaggvisor, kallad "Lullabies from the axis of evil", där kvinnliga artister från Kuba, Iran och Irak sjunger duetter med västerländska sångerskor. Däribland vår egen Eva Dahlgren.

Det norska skivbolaget Kirkelig kulturverkstad, som sedermera köptes upp av Valley, var de som gav ut skivan, för omkring två - tre år sedan. Men att det var ett kristet musikförlag som gav ut skivan, spelade alltså ingen roll för den höger- religiösa Bush- administrationen, som tydligen anser att vaggvisorna är ett hot mot USA:s utrikespolitiska intressesfärer. Att hans administration verkar vilja hota yttrandefriheten - tja, det har de där jepparna i VIta huset inte tänkt på - eller?

Man upphör aldrig att bli förvånad...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback