Ledig

För första helgen sedan julledigheten har jag varit helt och hållet ledig från partiarbete den här helgen, vilket har känts skönt. Inte så att man är less på partiarbete, tvärtom är det en ynnest att få pyssla med sitt fritidsintresse på heltid - men ibland behöver man koppla bort opinionsmätningar, interpellationsskrivningar och mailboxar.

Har utnyttjat tiden till storstädning och till att gå till återvinningsstationen med gamla tidningar och liknande. Ingen lyx, kanske, men det är fantastiskt att kunna ta sig den tiden, att känna att man hinner med livets små vardagliga bestyr, utan att behöva stressa sig fram en tidig morgon eller sen kväll. Att ta dagen som den kommer - ljuvligt!

Till middag blev det raggmunk med vitkål, lingon och fläsk. Inget märkvärdigt det heller, men det är på något vis ganska skönt att få tid till att riva potatis och vispa smet, när livet i vanliga fall brukar bestå av en hastigt nertvingad dagens på Italia i Vänersborg.

Min ledighet kommer sig av att vi är två numera. Två sekreterare i Vänersborg, har gjort att det helt plötsligt givits utrymme för fritid - det har varit efterlängtat!

Kommentarer
Postat av: heiti

Se till att vila ut, och ladda batterierna nu =)

Postat av: heiti

Se till att vila, och ladda batterierna nu =)

2007-02-26 @ 21:22:25
URL: http://heiti.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback