Vad sa hon för nåt?

Så intervjuades centerledaren av SVT:

INTERVJUOBJEKT
Maud Olofsson (c), - Hurtig och snabb, ungefär som en kruskabulle med alf-alfa.
Betyg: ¤¤¤
Maud Olofsson glöder, det gör hon sannerligen. Hon glöder så mycket, och i så många ämnen, att hon ibland glömmer att förklara varför hon glöder så. Några rappa repliker, bland annat gällande mobilfria zoner (hon svarade att Västerbotten var fullt av sådana), men samtidigt kunde en del av svaren uppfattas som lite tuffa och kränkande mot de människor som befinner sig i utsatta situationer. En del svar fick undertecknad att sätta kaffet i vrångstrupen men så har också Centern tagit tydliga steg åt höger under den innevarande centerledaren. Maud Olofsson gjorde inte bort sig, utan gjorde en fullgod insats sändningen igenom.

PROGRAMLEDARE
Mats Knutsson
Betyg: ¤¤¤

Var inte lika vass som vanligt, utan verkade stundtals behandla Maud med silkesvantar. Hans insats var dock OK,  och helt utan misstag.

Marianne Rundström
Betyg: ¤¤¤¤

Man märkte att Rundström trivdes med ännu en kvinna i studion, och hon ställde många relevanta snabbfrågor. Hon framstår alltmer som den bästa kvinnliga intervjuaren någonsin i en valutfrågning.

TOTALT
Betyg: ¤¤¤

En till största delen trivsam timma, som dock saknade bredd när det gällde konsumentupplysning om vad Centern egentligen står för. Maud gled ofta undan, och hamnade gärna i diskussioner om arbetsmarknad och småföretagaranda oavsett frågeställning. Totalbetyget blir ändå klart godkänt, eftersom timman tycktes gå ganska snabbt, vilket brukar vara en bra värdemätare...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback