I dag gör Eva en insats för kollektivtrafiken i Borås Stad

I dag kommer Eva lägga ett eget yrkande på Borås Stads kommunstyrelsemöte. Där kommer hon föreslå att en tvärpolitisk grupp tillsätts för att se över hur man kan stärka kollektivtrafiken i Borås. Sitter just nu och håller tummarna för att hon ska få igenom sitt yrkande.

m v h Tony

Kommentarer
Postat av: lennart andreasson

Självklart fick Eva stöd för en tvärpolitisk grupp. Jag har tidigare fört ett herrans oväsen på träffar med Västttrafik och ägarrepresentanter - om att även de delregionala ägarråden ska omfatta alla partier. Normalt blir det bara k-råden i kommunerna dvs socialdemokrater, moderater och centerpartister. Eva fick stöd av alla partier. Bra initiativ!

2006-09-12 @ 21:59:35
Postat av: Tony

Bra att vi fick stöd för vår ståndpunkt.

Tyvärr är det ju ännu sämre beställt med närvaron från många andra kommuner som är med i det delregionala ägarrådet i Sjuhärad. Exempelvis Bollebygd, som ju i högsta grad är beroende av en fungerande kollektivtrafik, är aldrig representerat av någon politiker, vilket är beklämmande. Undrar om väljarna i Bollebygd känner till hur ointresserade (s) och (m)- representanterna i deras kommun är att driva på för en utbyggd kollektivtrafik...

2006-09-12 @ 22:53:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback