Samtal från Lindsten på BT

I eftermiddags ringde Jan Lindsten på Borås Tidning. Han hade tydligen läst min blogg, och var intresserad över mitt ställningstagande i Borås.

Personligen hoppas jag att det inte blir en artikel i frågan, för mig är det hela nu historia. Jag har tydliggjort att jag lämnat mina uppdrag för- och inom mp Borås, och jag hoppas att (kd) och (väg) nöjer sig med det.

Kommentarer
Postat av: Johan H

Inte utan att man känner sej lite skyldig när det jag och BoL som uppmanade dej att skicka in det som en artikel. Men jag tycker ju fortfarande att artikeln var alldeles utmärkt, inte minst utifrån det medlemsmötesbeslut som fattats. Och Björn B gillade den! :)

Låt dej inte slås ned dumheter! Precis som Thomas är jag stolt över att vara partikamrat till dej.

2006-11-21 @ 23:46:33
Postat av: Fredrich Legnemark

Du vet vad jag tycker, medlemsdemokratin rular typ, men de hade fortfarande ingen rätt att ställa nått krav på en avbön.

Vad härnäst? Ska folk från andra partier tvingas ha dumstrut och stå i skamvrå?

Du stod upp för medlemmarnas intressen, sedan ändrade medlemmarna sig, så vad?

Räta på ryggen!

Postat av: Tony

Inget att känna sig skyldig för Johan. Jag står för artikeln, och tolkar kritiken som blivit följden - att endera berörde den en öm punkt hos de båda partierna, eller också är de ovana vid den fria rätt till att uttrycka sig, som präglar vårt vildvuxna Miljöparti.

Och Fredrich - jag lovar att räta på ryggen :-)

2006-11-22 @ 12:48:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback